ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ PINK FLOYD

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

26 Σεπτεμβρίου. Φίλοι των Pink Floyd συγκρατήστε αυτή την ημερομηνία και ξεκινήστε ... αποταμίευση!!! Γιατί; 14 remastered album, demos, live και άλλα καλούδια θα περιλαμβάνονται στις επανεκδόσεις των κλασικών δίσκων! Μετρήστε:

1) Συλλογή "Discovery": Όλα τα (14) άλμπουμ remastered από τον παραγωγό (του The Wall) James Guthrie, σε νέες εκδόσεις που δημιούργησε ο Storm Thorgerson. Οι δίσκοι θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση και ξεχωριστά και σε ένα box set.

2) The "Experience" editions: "Dark Side of the Moon", "Wish You Were Here" και "The Wall" θα κυκλοφορήσουν σε διπλό cd. Το πρώτο θα περιέχει το remaster του original και το δεύτερο, έξτρα υλικό. Π.χ. στο "Wish You Were Here" θα υπάρχει υλικό από live ηχογραφήσεις του "Shine on You Crazy Diamond" (1974), όπως και τα "Raving and Drooling" - "You Gotta Be Crazy" τα οποία στη συνέχεια "μεταμορφώθηκαν" στα "Sheep" και "Dogs" (Animals).

3) The "Immersion" editions: Τα "Dark Side of the Moon", "Wish You Were Here" και "The Wall" θα έχουν σε box set με ανέκδοτες ηχογραφήσεις, live εμφανίσεις σε DVD/Blu-ray, βιβλία, αναμνηστικά κ.α. Το "Dark Side of the Moon" θα περιλαμβάνει 6 cd, το "Wish You Were Here" 5 και το Wall 7!!!

4) "The Best Of – A Foot in the Door": Ένα άλμπουμ-"προθάλαμος" στους Pink Floyd με 16 τραγούδια, επιλεγμένα από τα μέλη του γκρουπ. Ανάμεσά τους θα υπάρχουν τα "See Emily Play", "Time", "Hey You" και "Learning to Fly".

Λόγω των επανακυκλοφοριών, εταιρία και μπάντα έφτιαξαν ειδική ιστοσελίδα (www.whypinkfloyd.com) από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νεότερα και, πιθανά, να κάνετε και τις προ-παραγγελίες σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates