Graham Bonnet Band - Into The Night (video)

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Δεύτερος δίσκος των Graham Bonnet Band προ των πυλών. Ο διάδοχος του "My Kingdom Come" (2015) τιτλοφορείται "The Book" κι αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου. Για τον Graham Bonnet δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις (βλ. Rainbow - "Down To Earth", MSG - "Assault Attack", Alcatrazz - "No Parole For Rock 'n' Roll" και "Disturbing The Peace", Impellitteri - "Stand In Line"), ενώ στα τύμπανα βρίσκεται ο drummer των Warlord (και πρώην των Fates Warning) Mark Zonder...

Το βίντεο των Graham Bonnet Band για το τραγούδι "Into The Night" από τον δίσκο "The Book"
Band: Graham Bonnet Band
Video: "Into The Night"
Album: "The Book"
Type: Full length
Release date: November 4th, 2016
Label: Frontiers Music Srl
Format: 2CD

Track listing - CD1 (new songs):
01. Into The Night
02. Welcome To My Home
03. Earth's Child (I Am Your Son)
04. Rider
05. Dead Man Walking
06. Strangest Day
07. The Dance
08. Where Were You?
09. The Book
10. Everybody Wants To Go There
11. California Air

Track listing - CD2 (Re-recorded classics):
01. Eyes Of The World
02. All Night Long
03. Lost In Hollywood
04. Since You Been Gone
05. Night Games
06. S.O.S.
07. Assault Attack
08. Dancer
09. Desert Song
10. Island In The Sun
11. Hiroshima Mon Amour
12. God Blessed Video
13. Will You Be Home Tonight
14. Witchwood
15. Stand In Line
16. Here Comes The Night (Down Without A Fight)

Band members:
Graham Bonnet - lead vocals
Conrado Pesinato - guitar
Jimmy Waldo - keyboards
Beth-Ami Heavenstone - bass
Mark Zonder - drums
Angelo Vafeiadis - keyboards on CD2 (bonus disc)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

Copyright © 2010-2018 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates