Riverdogs - Welcome To The New Disaster

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Band: Riverdogs
Country of origin: United States
Location: Los Angeles, California
Formed in: 1989
Genres: Hard rock, blues rock
Years active: 1989-present

Audio: "Welcome To The New Disaster"
Video: "Welcome To The New Disaster" (live acoustic version)
Album: "California"
Type: Full length
Total length: 47:35
Tracks: 11
Release date: July 7th, 2017
Label: Frontiers Music s.r.l.
Format: CD

Δύο εκδοχές του τραγουδιού των Riverdogs "Welcome To The New Disaster" από το album "California"
Track listing:
01. American Dream 4:24
02. The Revolution Starts Tonight 4:52
03. Something Inside 4:39
04. Golden Glow 3:53
05. You're Too Rock and Roll 4:55
06. The Heart Is a Mindless Bird 4:26
07. Searching for a Signal 2:58
08. Welcome to the New Disaster 4:03
09. Ten Thousand Reasons 4:23
10. Catalina 4:31
11. I Don't Know Anything 4:31

Band members:
Rob Lamothe - vocals, guitars, keyboards
Nick Brophy - bass, guitars
Vivian Campbell - guitars
Marc Danzeisen - drums

Οι Riverdogs μας έρχονται από την Αμερική. Υπάρχουν από το 1989 κι έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα albums (το ένα live). Φέτος επιστρέφουν δισκογραφικά μετά από έξι χρόνια ("World Gone Mad" 2011). Το νέο τους δισκογραφικό πόνημα φέρει τον τίτλο "California" κι αναμένεται τον Ιούλιο. Σε όσους το όνομα του συγκροτήματος δεν "λέει" κάτι θα αναφέρω ότι κιθαρίστας είναι (από τα πρώτα τους βήματα) ο Vivian Campbell (βλ. Dio, Whitesnake, Def Leppard, Sweet Savage κλπ)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

Copyright © 2010-2018 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates