Uli Jon Roth - Interview 2016

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Uli Jon Roth - Interview 2016
Παρακολουθήστε στο κάτωθι βίντεο μία -δεκαπεντάλεπτης διάρκειας- συνέντευξη με τον (τιτανομεγιστοτεράστιο!) κιθαρίστα Uli Jon Roth. Το πρώην μέλος των Scorpions αναφέρεται στην παρουσία του στο περσινό Wacken Open Air festival και όχι μόνο...

WackenTV: «We met Uli Jon Roth, ex-Scorpion and guitar-legend, and chatted about his performace at Wacken 2015, his playing and more.»

Ο Uli Jon Roth είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον χώρο της (rock) μουσικής. Έχει παίξει (σχεδόν) τα πάντα: rock, hard rock, progressive, neoclassical, ψυχεδέλεια κλπ. Δισκογραφεί από τα μέσα της δεκαετίας του εβδομήντα. Κυκλοφόρησε πέντε δίσκους με τους Scorpions:

Fly to the Rainbow (1974) - Guitar, vocals
In Trance (1975) - Guitar, vocals
Virgin Killer (1976) - Guitar, vocals
Taken by Force (1977) - Guitar, vocals
Tokyo Tapes (live recording, 1978) - Guitar, vocals

...τρεις με τους Electric Sun κι αρκετούς solo. Πιο πρόσφατη κυκλοφορία του το album "Scorpions Revisited" που "βγήκε" τον Φεβρουάριο του 2015.

ΥΓ. Επειδή η συνέντευξη είναι στα Γερμανικά χωρίς υπότιτλους, σε άλλες γλώσσες, οι μη γερμανομαθείς ενεργοποιήστε στον video player την επιλογή "αυτόματη μετάφραση". Δεν μεταφράζει ακριβώς τα λεγόμενα του Uli, αλλά -μέσες / άκρες- νόημα βγάζετε...


2 σχόλια:

Minstrel in the Gallery είπε...

Τεράστιε Uli. Μεγάλος κιθαρίστας, χαμηλών τόνων καλλιτέχνης. Σεμνός και δημιουργικός. Και όπως είπες, έχει παίξει τα πάντα. Respect!

BALADEUR είπε...

Πόσο συμφωνώ...

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates