Deep Purple: Live at the NEC

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αγγλία, Birmingham, 9 Νοεμβρίου 1993. Οι Deep Purple ηχογραφούν και βιντεοσκοπούν την συναυλία τους στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Αυτό υποδηλώνουν τα αρχικά NEC: National Exhibition Centre (in Birmingham). Σημαδιακό live για την μπάντα. Οι σχέσεις του Richie με τους υπόλοιπους και ειδικά με τον Gillan σε οριακό σημείο. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου, μετά το κονσέρτο στο Helsinki παραιτείται.

Η μπάντα τον αντικατέστησε για το υπόλοιπο της περιοδείας με τον Joe Satriani. Το "Live at the NEC" ήταν η τελευταία συναυλία του Blackmore στην Αγγλία πριν την (οριστική;) αποχώρησή του. (Εκεί έγινε και το γνωστό επεισόδιο με τον camera man.) Το συγκεκριμένο live κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά (1994) ως μέρος του "Come Hell or High Water" μαζί με μία συναυλία στην Γερμανία ("Hanns Martin Schleyer Halle" - Στουτγκάρδη, 16 Οκτωβρίου 1993).

Περιλάμβανε 16 τραγούδια από την συναυλία του Birmingham, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι θα δείτε συνεντεύξεις όλων των μελών πλην Blackmore. Επανακυκλοφόρησε ως μέρος του "Live in Europe 1993" το 2006 με 18 τραγούδια, ενώ βγήκε αυτόνομα, ως "Live at the NEC" το 2007 με την προτροπή του Gillan να ΜΗΝ τον αγοράσει ο κόσμος χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση της μπάντας ως μία από χειρότερες στην πλούσια συναυλιακή της εμπειρία! Ο.Κ. ιστορικά τέλος, το βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει όλη την συναυλία -διάρκειας περίπου δύο ωρών- και το "ανέβασε" ο Richie στην σελίδα του στο You Tube. Δείτε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates