ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ U2

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ιδιοκτήτες ξενοδοχείου είναι εδώ και 19 χρόνια οι U2. Το 1992 είχαν αγοράσει το "Clarence" (χτισμένο το 1852) που βρίσκεται στην καρδιά του Δουβλίνου, κοντά στον ποταμό Λίφεϊ. Το συγκρότημα, καθισμένο στο "Octagon Bar" του ξενοδοχείου λάτρεψε τον χώρο και αποφάσισε να το αγοράσει.

Το "Clarence" σήμερα χάρη στην προσεχτική (για να μην χαθεί ο κλασικός του χαρακτήρας) ανακαίνιση που του έκαναν οι U2 αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα θέρετρα της Ευρώπης αφού διαθέτει spa, εστιατόριο, μπαρ και πολυτελή δωμάτια με όμορφη θέα στου ποταμό.
Κάθε δωμάτιο είναι στολισμένο με πολύχρωμα λουλούδια, ενώ όλα τα έπιπλα είναι ειδικά σχεδιασμένα από επιτυχημένους Ιρλανδούς σχεδιαστές. Τον χώρο των δωματίων "ντύνουν" βελούδινες κουρτίνες, ακριβά χαλιά και δερμάτινες πολυθρόνες.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου υπάρχουν χώροι όπου είναι δυνατή η διοργάνωση συναντήσεων καθώς και το "Tea Room", το μοναδικό εστιατόριο του ξενοδοχείου που προσφέρει εκλεκτά εδέσματα και μπορεί να διοργανώσει πριβέ βραδιές για τους πελάτες του.
Στο "Clarence" επίσης μπορεί κάποιος να διοργανώσει -εκτός από επαγγελματικά ραντεβού- και τον γάμο των ονείρων του! Το πολυτελές ξενοδοχείο με τις υπέροχες σουίτες και την κομψή διακόσμησή του αποτελεί ιδανικό χώρο για την τέλεση γάμων. Όσο για τις τιμές; Φιλικότατες, από 109 έως 1.099 ευρώ τη βραδιά. Τσάμπα πράγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates