Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ DAVID BOWIE

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Βιογραφία ενός rock star. Τί θα περιμένατε; Μα φυσικά το καθιερωμένο "sex & drugs & rock 'n' roll". Αν αφήσουμε στην άκρη το τελευταίο, η βιογραφία του David Bowie είναι γεμάτη αναφορές στα άλλα δύο.

Ο συγγραφέας Πολ Τράινκα υπογράφει τη βιογραφία του Bowie με τίτλο «David Bowie, the definitive biography» όπου μιλάει τόσο για τη σεξουαλική του ζωή όσο και για τη χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Τράινκα είναι θαύμα που ο Bowie είναι σήμερα ζωντανός καθώς στο παρελθόν κατανάλωνε τόνους ναρκωτικών. Συγκεκριμένα ,αναφέρει: «Κανείς δεν είχε δει ποτέ πόσο μεγάλα βουνά κοκαΐνης κατανάλωνε ο Μπάουι».

Στη βιογραφία αναφέρεται ότι τα πρώτα χρόνια του Bowie (στη δισκογραφία) του άρεσαν περισσότερο οι άντρες (έλα καλέ!), ενώ οι γυναίκες δεν ένιωθαν ασφάλεια στο πλευρό του.

Όταν γνώρισε την πρώτη του γυναίκα, Angie, πριν την κυκλοφορία του "Space Oddity", αυτή είχε σχέση με τον παραγωγό Κάλβιν Λι. Αυτό δε τους εμπόδισε να συζήσουν, αλλά παράλληλα να μπαινοβγαίνουν διάφοροι εραστές στο σπίτι τους(!), ενώ παντρεύτηκαν μέσα σε έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates