ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Οι ιερόσυλοι-βέβηλοι-απατεώνες που φέρουν τ' όνομα Deep Purple θα δώσουν (ως γνωστό) πέντε συναυλίες στη χώρα μας: 6 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο (Ηράκλειο), 20 Μαΐου στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Αθήνα), 21 Μαΐου στην Πάτρα, 23 Μαΐου Θεσσαλονίκη και 25 Μαΐου στα Ιωάννινα. Τι ζητούν από τους διοργανωτές για να καταδεχτούν να έρθουν στην Ελλαδίτσα μας;

Girls, girls, girls!!! Παρά τα χρόνια τους όλοι θέλουν να υπάρχει καλή και επιλεγμένη γυναικεία συντροφιά!!! Μέσα στις απαραίτητες προϋποθέσεις που έχουν θέσει για την εμφάνισή τους στην Αθήνα είναι και ο εξοπλισμός στο καμαρίνι τους. Σκεφτείτε ότι ένα ολόκληρο φορτηγό θα μεταφέρει μόνο τον εξοπλισμό και την επίπλωση για τα καμαρίνια των μελών!!!

Ζητούν σουίτες για όλα τα μέλη και προεδρική(!!!) για τον Ιαν Γκίλαν, ο οποίος θέλει να είναι μόνος του και στο δωμάτιο και στη λιμουζίνα που θα τον μεταφέρει. Το μενού θα πρέπει να περιέχει θαλασσινά καθότι τα λατρεύουν. Στη λίστα που έχουν στείλει εκφράζουν την επιθυμία να δουν και νησιά. Έτσι διαμορφώνεται πρόγραμμα με ξεναγήσεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη.

Ου να μου χαθείτε πορνόγεροι που δεν σέβεστε τα λευκά μαλλιά της κεφαλής σας. Γεροξούρηδες που δεν μπορείτε να βρείτε γκόμενα μόνοι σας και τις νοικιάζετε! Άι σιχτίρ βρωμιάρηδες που καπηλεύεστε τα τραγούδια του Blackmore και του Lord για να πηδάτε. Λίγη τσίπα επιτέλους...

ΥΓ. Ρε συ Γκίλαν πόσο ψωνάρα είσαι;

5 σχόλια:

Elias P. είπε...

Λες να πάθουν κανένα εμφραγμα πάνω στον πήδουλο και να χάσουμε το ... υπερθέαμα !!!

BALADEUR είπε...

Deep Purple είναι η μεγάλη μου λατρεία (μία από τις...)!!!
Αυτοί που ασελγούν στο κουφάρι των συνθέσεων Blackmore-Lord κι έχουν φτάσει στο ύπατο σημείο ξεφτίλας να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (για να βγάζουν καινούριους δίσκους) είναι απατεώνες και βέβηλοι.
Τώρα αποδεικνύονται και πορνόγεροι...

Elias P. είπε...

Ειμαι σίγουρος οτι ο Ρακιτζής έχει αντίθετη αποψη !!!

BALADEUR είπε...

Και η Βάνα Μπάρμπα;

Ανώνυμος είπε...

Ti geloia zoa. Pote kai swsoun na erthoun ta sapsala

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates