ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

1. Η τελευταία συγχορδία στο τραγούδι "A day in the life" των Beatles χρειάστηκε για να παιχτεί 10 χέρια σε 3 πιάνα την ίδια στιγμή.

2. Το τραγούδι "London Calling" των The clash πήρε τον τίτλο του από μια ατάκα πρωινής εκπομπής του BBC που μεταδιδόταν κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος ήταν fan. Η φράση έλεγε "Good morning America, this is the London Calling!".

3. Το τραγούδι των Led Zeppelin "Black Dog" ονομάστηκε έτσι γιατί κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης, ένας μεγάλος μαύρος σκύλος εισέβαλε στο στούντιο.

4. "Smells Like Teen Spirit" ήταν το σλόγκαν μιας μάρκας αρωμάτων.

5. Στις 20 Μαρτίου 1991, ο γιος του Eric Clapton, Connor, έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στην Νέα Υόρκη. Το πασίγνωστο τραγούδι του Clapton "Tears in heaven" είναι αφιερωμένο σ' αυτόν.

6. Το πρώτο όνομα του συγκροτήματος Pink Floyd ήταν "Sigma 6".

7. Η φράση "Here we are now, entertain us" από το "Smells like teen spirit" των Nirvana, ήταν η φράση που συνήθιζε να χρησιμοποιεί ο Kurt Cobain για να σπάσει τον πάγο όταν έφτανε σε ένα πάρτι.

8. Ο Elvis ήταν γενναιόδωρος. Μια μέρα περνώντας με το καινούργιο του αυτοκίνητο δίπλα από έναν εργάτη που διόρθωνε την περίφραξή του, ο εργάτης ευχήθηκε να είχε ένα τέτοιο αμάξι. Ο Elvis του είπε: "Έχεις ένα δολάριο;" Ο εργάτης του το 'δωσε και ο Elvis έδωσε το αυτοκίνητό του.

9. Το τραγούδι "Yesterday" των Beatles, κυκλοφόρησε το 1965. Μέχρι το 1967 υπήρχαν 466 διαφορετικές διασκευές του τραγουδιού. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 4000.

10. Το συγκρότημα Lynyrd Skynyrd πήρε το όνομά του από έναν καθηγητή με το όνομα Leonard Skinner που είχε αποβάλει πολλούς μαθητές γιατί είχαν μακριά μαλλιά.
Πηγή: music.net.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2018 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates