ΝΕΚΡΟΣ Ο MANAGER ΤΩΝ DEEP PURPLE

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε την περασμένη Πέμπτη (στις 11 Νοεμβρίου) ο Tony Edwards. Ο Edwards υπήρξε manager των Deep Purple από τη δημιουργία τους( το 1967) μέχρι και την -προσωρινή όπως αποδείχτηκε- διάλυση το 1976.

Ο Edwards ήταν αυτός που έδωσε στους Deep Purple το όνομά τους (αρχικά ήθελαν να ονομασθούν Roundabout) αλλά κι εκείνος που έφερε στο συγκρότημα τους Jon Lord και Ritchie Blackmore, οι οποίοι μίλησαν για το τραγικό γεγονός.

Ritchie Blackmore: «Με μεγάλο σεβασμό και βαθιά θλίψη τιμούμε τον Tony Edwards. Ο Tony ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα παρασκήνια για τους Deep Purple. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δημιουργία και στην ύπαρξη της μπάντας και της μουσικής της. Η διορατικότητα και το ένστικτό του ήταν ασυναγώνιστα στη μουσική βιομηχανία. Θα μας λείψει πολύ. Χωρίς των Tony Edwards δε θα υπήρχαν οι Purple».

Jon Lord: «Πριν λίγες μέρες έχασα ένα φίλο μου. Ήταν ο manager μου από το 1968 έως το 1976, ο νονός της κόρης μου και ο άνθρωπος που το 1969 με βοήθησε στο να συνειδητοποιήσω το όνειρο που όρισε τη μουσική μου ζωή, το "Concerto For Group And Orchestra".

Ο Tony Edwards ήταν ένας καλός άνθρωπος και ενθουσιώδης. Είχε πάθος και μεγάλο ενδιαφέρον για τους Deep Purple, τη μουσική τους και την καριέρα των μελών τους. Ήταν ο λόγος που ο Ritchie κι εγώ συναντηθήκαμε το 1967 και ο μοναδικός λόγος που καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη μπάντα που άλλαξε τις ζωές μας. Χωρίς αυτόν και τη βοήθειά του δε θα υπήρχαν οι Deep Purple».

Link: www.blackmoresnight.com και jonlord.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates