ΤΖΙΜ, ΑΘΩΩΝΕΣΑΙ!!!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Περισσότερα από 40 χρόνια μετά το γεγονός (την καταδίκη δηλαδή), ο Τζιμ Μόρισον ενδέχεται να απαλλαγεί μετά θάνατον από την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς.

Ο Ελληνοκύπριος κυβερνήτης της Φλόριδας, Τσάρλι Κριστ, προτίθεται να καταθέσει τον επόμενο μήνα αίτημα χάριτος υπέρ του μακαρίτη τραγουδιστή. Θυμίζω πως ο Μόρισον διώχθηκε για απρεπείς πράξεις έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι.

«Ο κυβερνήτης σχεδιάζει ένα μέτρο επιείκειας. Έχει χρονικό περιθώριο να το πράξει έως τις 9 Δεκεμβρίου καθώς η επιτροπή χαρίτων θα συνεδριάσει εκείνην την ημέρα», τόνισε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Κρις Κέιτ.

Ο τραγουδιστής των Doors διώχθηκε ποινικά για απρέπεια, επίδειξη, προσβολή δημοσίας αιδούς και δημόσια μέθη έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι, την 1η Μαρτίου 1969, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προκαλέσει από σκηνής τους θαυμαστές του.

Ο Μόρισον κατηγορήθηκε πως έδειξε τα απόκρυφα σημεία του στους θεατές, κάτι που δεν αποδεικνύεται από τα φωτογραφικό υλικό. Και πως προσποιήθηκε ότι έκανε στοματικό έρωτα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος.

Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε οκτάμηνη φυλάκιση αλλά είχε ασκήσει έφεση προτού αναχωρήσει για το Παρίσι όπου πέθανε και η ποινή δεν εκτελέστηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hottest Rockstar Daughters

POPULAR POST (last month)

Recent Comments

Popular posts

 
Copyright © 2010-2024 ROCKA ROLLA Inspired by BALADEUR.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...

Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates